Voorgerechten.

Koude Voorgerechten
Vitello tonato
(plakjes kalfsvlees bedekt met tonijn-mayonaise - rucola - pijnboompitjes)
Zeevruchtencocktail
(gekookte atl. zalm - grijze garnaaltjes - kabeljauw - surimi krab - tomaat - eitje - versierd in glas)
Halve baby-kreeft “Belle-vue”
(koude kreeft - sla - tomaat - eitje)
In huis gerookt en gebrande zalm met garnituur
(zalm - raketsla - tomaat - eitje)


Warme Voorgerechten
Ambachtelijke kaaskroketten
Ambachtelijke garnaalkroketten
Vispannetje met kabeljauw en atl. zalm, witte wijnsaus of garnalensaus
Visschelp met St.-jacobsvruchten en scampi
Gamba mont-blanc met thaise rijst
Scampi met lookboter (8 stuks)
Scampi met roze pepersaus (8 stuks)
Kikkerbillen met lookboter (7 stuks)


Soepen
Dagsoep
Tomatenroomsoep (met balletjes)
Aspergeroomsoep
Vissoep met garnituur
Kreeftensoep met garnituur
Bouillabaise
(maaltijdsoep - roodbaars - tongfilets - kabeljauw - zalm - zeewolf - intkvis - mosselen
kokkels - scampi - garnalen - langoustines - croutons - gemalen kaas - rouille)