Koude schotels (vanaf 2 pers.).

231 - Gevarieerde vleesschotel met vis en tomaat garnaal
(tomaat garnaal - opgevul eitje - sprotfilets - gerookte zalm - gekookte zalm - gamba’s - surimi krab - forelfilets - varkensroti - rosbief - gerookte ham/meloen - gekookte ham/asperges - verse groenten en fruit)
232 - Gevarieerde royale schotel vlees/vis op 2 plateaus
(Salami - kippenboutjes - varkensroti - rosbief - gerookte ham/meloen - gekookte ham/asperges - gekookte zalm - gerookte heilbot - gerookte zalm - surimi krab - sprotfilets - forelfilets - haaibuikje - gamba’s - tomaat garnaal - opgevuld eitje - verse groenten en fruit)
234 - Gevarieerde visschotel (4 soorten gerookt) met atl. zalmfilet
(tomaat garnaal - opgevuld eitje - schelp met krab - gamba’s - sprotfilets - gerookte heilbot - gerookte zalm - surimi krab - forelfilets - verse groenten en fruit)
235 - Gevarieerde visschotel met atl. zalm en tongfilets
(tomaat garnaal - opgevuld eitje - schelp met krab - gamba’s - tongfilets - sprotfilets - gerookte zalm - surimi krab - forelfilets - verse groenten en fruit)
236 - Gevarieerde visschotel "Jonas"
(tomaat garnaal - opgevuld eitje - atl.zalmfilet - sprotfilets - gerookte zalm - forelfilets - heilbotreepjes - surimi krab - gamba’s - scampi’s - langoustine - verse groenten en fruit)
237 - Gevarieerde visschotel zonder gerookte vis
(tomaat garnaal - opgevuld eitje - atl.zalmfilet - tongrolletjes - surimi krab - gamba’s - scampi’s - langoustine - verse groenten en fruit)
238 - Delicatessenschotel
(tomaat garnaal - opgevuld eitje - atl.zalmfilet - gerookte heilbot en zalm - tongrolletjes - sprotfilets - halve kreeft - surimi krab - gamba’s - scampi’s - langoustine - verse groenten en fruit)
239 - Zeevruchtenschotel (Fruits de mer)
(gamba’s - scampi’s - langoustine - wulken - kreukels - garnalen - oesters - kokkels - krabpoten - mosselen - venusschelpen - diepzeegarnalen - vongolé - sausjes)
240 - Zeevruchtenschotel (Fruits de mer) met halve kreeft
(gamba’s - scampi’s - langoustine - wulken - kreukels - garnalen - oesters - kokkels - krabpoten - mosselen - venusschelpen - diepzeegarnalen - vongolé - halve kreeft - sausjes)
Opgelet! Samenstelling van alle schotels kunnen wijzigen volgens seizoen en aanbod.
241 - Koud buffet vis/vlees (vanaf 10 pers.)
(gestoomde zalm - krab - tomaat garnaal - gerookte heilbot - gerookte zalm - sprotfilets - forelfilets - gamba’s - varkensroti - rosbief - gerookte ham/meloen - gekookte ham/asperges - salami - kippenboutjes - opgevulde eitjes - groenten - sausjes - krielaardappeltjes - rijst of pasta)
 
* Bij alle koude schotels worden er aardappelen en koude sauzen voorzien (inbegrepen in de prijs)