Hoofdgerechten.
Hoofdgerechten met vis |
---|
Vispannetje met kabeljauw, atl. zalm en tongfilet op zijn Normandish |
Noordzeetongfilets (6 pp.) op zijn Normandish |
Noordzeetongfilets (6 pp.) in garnalensaus |
Rivierpaling in 't groen |
Rivierpaling in de room |
Rivierpaling gebakken (natuur) |
Ragout van staartvis, tong, kabeljauw en zalm met scampi en garnalen in champagnesaus |
Ragout van staartvis, tong, kabeljauw en zalm met scampi en garnalen in garnalensaus |
Trio van vis met fijne groentensaus |
Duo van kabeljauw en atl. zalm op zijn Normandisch |
Vis vol-au-vent (noordzeevis - inktvis - schaal –en schelpdieren - champignons) |
Supplement tongfilet beschikbaar |
Alle visgerechten zijn voorzien van aardappelpuree of kroketjes
|
Supplementen |
Aardappelpuree of Koude aardappelen |
Aardappelkroketten en/of frietjes verkrijgbaar in de winkel
|